
Рисовий суп із мідіями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spicy Mussels
500 г.
Steamed Rice
1/3 ст.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Tomato
2 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Eco Star-Anis
1/2 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1/2 ст.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаом
Preparation steps
01
Нарізати овочі: цибулю дрібними кубиками, моркву - натерти, помідори порізати кубиками.
02
У сотейнику на вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості. Додати моркву і помідори. Додати рис і обсмажити ще хвилину.
03
Всипати бадьян, перемішати і залити водою або бульйоном (овочевим).
04
В іншій каструльці - мідії залити водою (зовсім небагато - 1/2 склянки), додати у воду лимонний сік, накрити кришкою і дати закипіти. Варити 2-3 хвилини, поки мідії не розкриються.
05
Акуратно злити сік з мідії в каструлю, де вони варилися. Стулки відірвати і викинути (або залишити для прикраси).
06
Коли рис буде готовий, перелити сік мідії до рису з овочами, а також додати самі мідії. Варити ще 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)