Драники (деруни) з грибами - Image

Драники (деруни) з грибами

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Навіть самими звичайними стравами нашої з вами улюбленої рідної кухні можна дивувати своїх рідних смачними приготуваннями. Особливо це добре вийде у вас, якщо ви останнім часом постійно шукали все нові рецепти вигадливих страв, справляли враження на своїх рідних і навіть гостей новими і ще нечуваними стравами. Тепер можна і щось більш народне придумати. Наприклад, деруни з грибами. По-перше, напевно, багато хто вміє і знає як робити їх ще з дитинства. Але нагадати зайвий раз ніколи не буває. По-друге, якщо додати до них грибочків, вийде абсолютно новий смак, який напевно запам'ятається вам надовгий час.

Ingredients

Картопля

700 г

Гриби

300 г

Цибуля ріпчаста

80 г

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

3 ст.л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сметана

300 г

Рослинна олія

30 мл

Preparation steps

01

Картоплю почистити, помити і натерти на дрібній тертці. Додати сіль і перець за смаком. Трохи віджати картоплю і вилити зайву рідину.

02

Гриби помити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, дуже дрібно нарізати. Гриби обсмажити разом з цибулею до золотистого кольору на невеликій кількості олії.

03

Змішати картоплю з грибами та цибулею, добре перемішати. Додати в масу просіяне борошно і яйця. Все перемішати до однорідної консистенції.

04

На сковороду налити трохи олії, добре розігріти. Столовою ложкою викласти деруни. Обсмажувати з двох сторін до готовності до золотистої скоринки. Подавати зі сметаною. За смаком можна додати зелень. Так само замість сметани можна використовувати грибний соус.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Драники (деруни) з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua