
Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти
Паштет, приготований в домашніх умовах, являє собою протерту, однорідну, повітряну масу і може бути приготований із самих різних продуктів. На допомогу господарці прийде блендер. Рецепти домашніх паштетів бувають досить різноманітні. Можна зробити домашній паштет, використовуючи прості інгредієнти. Нескладний у приготуванні, паштет із білої квасолі, перцю і рікоти  ідеально підходить для здорового сніданку і цілком може виконувати роль закуски на будь-якому святковому столі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
430 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
85 г.
Garlic
1 шт.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
0,5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Викласти в чашу блендера квасолю, подрібнити.
02
Додати до квасолі перці, сир, подрібнений часник. Подрібнити.
03
Вичавити в чашу блендера лимонний сік, повторити подрібнення. Посолити і поперчити за смаком паштет. Ще раз перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)