
Овочевий суп-смузі з бринзою
Смузі - це густий напій, у складі якого можна відшукати фрукти і ягоди. Але буває смузі і овочевий. Як варіант, пропонуємо вам приготувати останній варіант. Популярною страва вважається у літній час, коли величезна кількість ягід і овочів переповнюють прилавки магазинів. Інгредієнти, які використовуються у цьому рецепті можна відшукати і холодною осінню, і у весняний час. Одним словом, радуйте себе і балуйте круглий рік смачними овочевими коктейлями. Навіть ті, хто не дотримується дієт, оцінять супчик належним чином. Така собі альтернатива сніданкам із каші. Шукаємо на кухні блендер, і активно балуємо сім'ю смачним і корисним сніданком. Відірватися буде неможливо!
Ingredients
Помідори
5 шт.
Авокадо
1 шт.
Бринза
100 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Огірки
5 шт.
Перець солодкий (зелений)
1 шт.
Орегано
1 ч. л.
Петрушка
пучок
Сіль
за смаком
Оливкове масло
1 ст. л.
Preparation steps
01
Насамперед підготувати помідори. Їх слід очистити і розрізати навпіл.
02
Очистити зелені овочі: очистити авокадо і огірок від шкірки, у перці видалити серцевину з насінням. Нарізати невеликими шматочками.
03
У блендері подрібнити червоні овочі, тобто помідори. Посолити, поперчити і додати оливкову олію. Узяти ще одну посудину. У ній подрібнити в пюре зелені овочі. Додати нашатковану петрушку, сіль і 1 ст. л. олії.
04
Насипати в миску орегано. Обваляти в спеціях шматочки нарізаної бринзи.
05
Підготувати глибокі тарілки, розлити в них суп: спочатку червону суміш, потім зелену. Викласти шматочки бринзи. Готово!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores