
Льежський салат
Ми звикли, що салати - це зазвичай легка закуска перед головними стравами. Ними, звичайно, можна перекусити, але щоб заїсти - це досить складно. Існують (напевно саме тому) рецепти досить ситних салатів, які можна навіть подавати як основну страву. Вони досить ситні, і йому будуть раді не лише жінки, які стежать за своєю фігурою, а й чоловіки, які люблять щільно поїсти. Саме картопля надає цій страві не тільки смак, але і робить її ситною. Квасоля ж дуже корисна для організму, особливо дітей та особливо молода квасоля. Такий салат не залишить байдужим нікого з присутніх за вашим столом. Тому що його смак вразить кожного з них.
Ingredients for the recipe
Ingredients
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
500 г.
Packed Potatoes
500 г.
Tomato
100 г.
Onion
1 шт.
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
3 ст. л.
Vinegar 9% 1l
1 ст. л.
Auchan Vitamin Bunch 75g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Зварити картоплю, остудити, очистити і нарізати кубиками.
02
Стручки квасолі розрізати на 3-4 частини і зварити в підсоленій воді.
03
У гарячу квасолю додати картоплю, цибулю, олію, шматочки нарізаного помідора.
04
Дрібно посікти свіжу зелень. Додати зелень і мускатний горіх, змішати з іншими інгредієнтами. В оцет додати сіль і перець, нагріти і вилити в салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)