
Кролик під винним соусом по-грецьки
Багатьом відомо, що м'ясо кролика більше ситне, ніж куряче, але не таке жирне, як, наприклад, свинина. При цьому кролик дуже смачний в будь-якому вигляді (будь-то тушкований або запечений). Тому так багато шанувальників страв з м'яса кролика. Тим більше, що вони вийдуть дуже смачними і соковитими, та такими, що їх і за звичайний стіл можна подавати, і за святковий теж. Кролик під винним соусом - це хороша закуска під будь-який гарнір, навіть найпростіший. Разом це буде виглядати дуже елегантно і на смак - просто божественно. То ж навіть не сумнівайтеся, страва виходить дуже смачною, насиченою і м'якою - сподобається навіть найвибагливішому гурману.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rabbit
1,5 кг.
Tomato
1 шт.
Young Onions
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Homemade Butter
50 г.
Toneletce Semisweet White Wine 11% 0.75l
250 г.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Eco Ground Nutmeg
за смаком
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо помити, обсушити паперовим рушником, видалити зайву плівку і жир. Розрізати на великі шматки.
02
Лук помити, нарізати півкільцями. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, порізати дрібними шматочками. Часник помити, подрібнити.
03
У не дуже глибокій каструлі розтопити вершкове масло, додати оливкову олію.
04
М'ясо обваляти в борошні, обсмажити з двох сторін в каструлі з маслами 10 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
05
Додати до м'яса вино, 10 хвилин готувати без кришки, після закрити, тушкувати 1,5 години, періодично помішуючи. Якщо рідина випарується до кінця приготування м'яса, необхідно додати вина або води.
06
За 20 хвилин до кінця приготування, додати мускатний горіх і корицю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores