
Канарськая цибулева піца
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 пакет
Lirene Coconut Water Self Tanning Body Water 200ml
1,5 - 2 ст.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л. / 3 ст. л.
7 Flour 1kg
4-5 ст.
Rosemary, pc
2 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Onion
4 шт.
Preparation steps
01
Дріжджі розвести в чашці теплої води і залишити на 10 хвилин, поки не з'являться бульбашки. Змішати борошно, оливкову олію, суміш дріжджів із водою, що залишилася, і посипати сіллю (ретельно перемішати дерев'яною ложкою). Всю отриману масу місити на заздалегідь відведеному місці до отримання однорідної маси. Помістити тісто у змащену маслом каструлю, дати їй піднятися приблизно в два рази. На це піде не більше півтори години.
02
Для начинки: оливкову олію нагріти на сковороді з важким дном, потім додати цибулю. Нагріти 10-15 хв., поки цибуля не почне смажитися і відкласти цибулю в сторону.
03
Коли тісто буде готове, розігріти духовку до 210°C градусів, і покласти її на змащене заздалегідь маслом деко. Кінчиками пальців злегка придавити тісто і рівномірно розкласти по ньому цибулю і скропити оливковою олією. 20-25 хвилин очікування і страва готова. Піцу подавати теплою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)