
Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною
Гуляш - це густий суп. Він хороший тим, що більш ситний, ніж звичайні супи, до яких ми звикли. В Угорщині цю страву вважають традиційною і готують досить часто. І навіть не завжди з яловичини. Можна додавати будь-яке м'ясо, яке є у холодильнику. Але все-таки яловичина підходить найкраще. До того ж, гуляш був популярний і у козаків, які жили на півдні Росії. Тому страва ця досить стародавня. І сьогодні вона не втратила свою актуальність. Навпаки, існує досить багато варіантів приготування таких супів. Смачний наваристий бульйон з яловичини, свіжі соковиті овочі та ароматна зелень - все це гуляш по -угорськи з яєчною локшиною.
Ingredients
Яловичина
1 кг.
Цибуля
3 шт.
Грудинка з яловичини копчена
50 г.
Картопля
600 г.
Корінь селери
1 шт.
Морква
3 шт.
Помідор
1 шт.
Перець болгарський
1 шт.
Коньяк
20 мл.
Локшина яєчна
200 г.
Часник
3 зуб.
Кмин
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Паприка
1 ст. л.
Петрушка
20 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.
02
Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.
03
Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.
04
За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores