
Хлібний суп зі шкварками
Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Meteor Blanche Beer 0.33l
500 мл.
Lard
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт..
Leek
1 шт.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
200 г.
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.
02
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.
03
Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.
04
Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.
05
Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.
06
Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores