Зелена квасоля з фундуком - Image

Зелена квасоля з фундуком

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дана страва прекрасно підійде для літньої вечері. Зелена квасоля з фундуком - це дуже легка і в той же час поживна страва, але не калорійна. Головним чином вона поживна завдяки білкам, які містяться в квасолі. Ці корисні рослинні білки і незамінні амінокислоти дуже добре засвоюються вашим організмом і завдяки цьому квасоля є незамінним продуктом. Квасоля дуже корисна і повинна часто бувати на вашому столі. До того ж така страва дуже добре вписується у ваше меню, якщо ви, наприклад, дотримуєтеся посту. Смажений фундук дуже добре доповнює квасолю і разом з нею дає неповторний аромат. А апельсин у страві робить пікантним смак. Ось така виходить хороша компанія.

Ingredients

Зелений горошок

150 г

Зелена квасоля

400 г

Смажений фундук

50 г

Апельсин

1 шт,

Вершкове масло

15 г

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Фундук порубати ножем, з'єднати в мисці з вершковим маслом і меленим чорним перцем за смаком. За допомогою терки зняти з апельсина цедру, додати до фундуку і ретельно перемішати.

02

Зелену квасолю покласти в сотейник з підсоленою киплячою водою, довести до кипіння і варити 4-5 хв. Додати зелений горошок, знову довести до кипіння і готувати ще 2 хв. на повільному вогні. Воду злити.

03

Змішати овочі з ароматним маслом. Приправити сіллю і перцем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Зелена квасоля з фундуком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua