Грецький суп "Авголемоно" - Image

Грецький суп "Авголемоно"

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

«Авголемоно» - кремовий лимонно-яєчний суп. Суміш яєць, лимона і дуже гарячого бульйону - класична комбінація інгредієнтів для грецької кухні. Вариться суп на основі курячого бульйону, але можливі варіанти з бараниною і рибою. Основний момент в приготуванні цього супу - це не дати згорнутися яєчної суміші. Кип'ятити суп після додавання яєць вже не варто, інакше, замість супу авголемоно, у вас вийде звичайний яєчний суп. Курятину, розібрану на волокна, слід подавати окремо, а сам суп можна просипати шніт-цибулею. Але не повсюдна поширеність цього супу робить його таким популярним, а його ніжний і витончений смак.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

1,7 л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Pantanella Filini Pasta 500g

100 г.

Lemon

2 шт.

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У бульйон всипати макаронні вироби і варити пару хвилин.

02

З лимона вичавити сік, туди ж розбити яйця і злегка збити з ложкою холодної води, поки не вийде однорідна суміш.

03

У яєчну суміш влити ополоник гарячого бульйону, перемішати. Повторити ці дії ще раз. Після цього вилити яєчну суміш в бульйон і дуже обережно прогріти до загустіння на маленькому вогні.

04

При подачі додати скибочку лимона і нарізану зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min