
Квасолевий суп із равіолі
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
300 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Spinach Bunch100g
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Aro Canned Beans in Brine 400g
200 г.
Onion
1 шт.
Tomato
1 шт.
Carrots
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Basil in Pot
7 шт.
Preparation steps
01
Замісити тісто з борошна, яєць, солі і 100 мл. води. Коли воно стане еластичним, накрити рушником.
02
Для начинки змішати попередньо ошпарений окропом (охолоджений і віджатий) і нашаткований шпинат з рікотою, пармезаном, сіллю, перцем і яйцем.
03
Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати кружечками за допомогою виїмки або тонкостінної склянки. На кожен кружечок тіста викласти по чайній ложці начинки і зліпити равіолі. Відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти шумівкою і скропити оливковою олією.
04
У киплячий бульйон викласти попередньо нарізані і обсмажені цибулю, моркву і помідор. Через 5 хвилин викласти квасолю, приправити, варити 5 хвилин. Розлити по тарілках, в кожну покласти равіолі і листочки базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)