
Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
4 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
150 г.
Shallots 250g
2 шт.
Thyme, pc
0,5 ст. л.
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Homemade Butter
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло на сковороді, обсмажити нарізану цибулю. Додати чебрець, очищені і нарізані гриби. Обсмажувати 3-4 хвилини. Рідина повинна випаруватися. Після, остудити.
02
У грудці зробити збоку поздовжній надріз, в отвір покласти грибну суміш зі сковороди.
03
Розкачати тісто, розділити на чотири частини. Обернути грудки в тісто, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути.
04
Деко збризнути водою, викласти грудки на деко. Змастити зверху тісто яйцем. Запікати протягом 30-35 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)