
Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи
У кожної народності є свій фірмовий рецепт приготування яєць. І кожен називає по-своєму страви зі збитими яйцями. Сьогодні ми навчимо вас готувати егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи. Це дуже смачна страва. Кабачки роблять яйця дуже ніжними і м'якими. Омлет можна приготувати в якості легкого ланчу, вечері або сніданку. Адже приготувавши страву егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи, ви отримаєте не тільки смачний і поживний сніданок, а й ще дуже корисний. Так як кабачки володіють великою кількістю корисних речовин і вітамінів, а в яйцях міститься дуже велика кількість білка. Подавати страву можна з салатом або з овочами. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Onion
2 шт.
Squash
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст. л.
Garlic
2 зуб.
Parsley 70g
4 ст. л.
Dill 70g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.
02
Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.
03
Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.
04
Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.
05
Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.
06
Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores