
Кабачки фаршировані овочами
Задумайтесь скільки чудових страв можна приготувати із цього по-справжньому літнього подарунка природи. Не виключенням є і його використання в поєднанні з різноманітними овочами, які наповнять ваш організм енергією та силою після весняного авітамінозу. Цей букет корисних речовин просто захопить вас своєю поживністю. Ну тут не обійшлося, звичайно, і без цього трішки забутого людьми секрету молодості, краси та довголіття - моркви, найпопулярнішого та найціннішого продукту – цибулі, незвичайних за смаком червоних плодів – помідорів та звичайного для будь-яких літніх страв – кропу. Ці колоритні продукти вдало доповнюють своїм смаком істинний делікатес - рис. Все це в сукупності є неймовірно смачною стравою. Тому, якщо ви бажаєте зарядитися океаном позитиву та вдосталь насититись, без сумніву, ця страва саме для вас!
Ingredients
Кабачки
1 кг.
Рис
1 ст. л.
Морква
200 г
Ріпчаста цибуля
125 г
Вершкове масло
60 г
Помідори
200 г
Сметана
325 г
Кріп
50 г
Preparation steps
01
Кабачки нарізати кільцями висотою 4-5 сантиметрів.
02
Видалити з кілець частину м’якоті з насінням.
03
Оброблені кабачки варити 8-10 хвилин в підсоленій воді.
04
Для овочевого фаршу моркву і цибулю нарізати соломкою або кубиками.
05
Підсмажити моркву і цибулю на невеликому вогні.
06
Додати варений рис, сіль, мелений перець, нарізані помідори, зелень петрушки або кропу (замість помідорів можна додати два яйця).
07
Варені кабачки відкинути на сито і начинити овочевим фаршем.
08
Кріп дрібно порізати, змішати зі сметаною.
09
Покласти кабачки в глибоку пательню, залити сметаною з кропом, накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин на невеликому вогні, при необхідності іноді підливати сметани.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores