
Холодний рисовий салат
Рис – універсальна крупа, з якої можна приготувати багато цікавих страв. І зараз ми не про плов і різотто. Пропонуємо спробувати простий у приготуванні, але дуже смачний холодний рисовий салатик. Завдяки додаванню томатів і зелені страва набуває приємний смак свіжості, якого, буває, так не вистачає. Що стосується грибів, краще, звичайно ж, використовувати традиційні печериці, не помилитеся. Варені, смажені або мариновані – це вже справа Ваших смакових уподобань. Зверніть увагу: від вибраного сорту рису, залежить не тільки смак, але і консистенція салату. Небажано використовувати рис, який при варінні розвариться. Важливо, щоб зернятка залишилися цільними і не склеювалися.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
300 г.
Pink Tomato in Packing
750 г.
Oyster Mushrooms
250 г.
Fresh Greens Mix 100g
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рис відварити до готовності. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Зелень помити і подрібнити. Гриби помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores