Холодний огірковий суп - Image

Холодний огірковий суп

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Назва супчику говорить сама за себе і вдало зможе втамувати спрагу посеред жаркого, пекучого літнього дня. Зелений огірочок в поєднанні з кислинкою соковитого лимона, духмяним злегка різким часничком, служить вдалою основою для такого компонента як смачний, легкий йогурт. Ця страва запросто втамує ваш голод та здивує своїми смаковими властивостями. Звичайно ж огірок – це санітар нашого організму. Він є просто королем дієтичних страв, та завсідателем легких перекусів. Крім того всі знають, що на стравах з використанням цього овоча дуже добре худнеться, а такий смачний, поживний супчик може слугувати вдалим початком дієтичного харчування. Тому якщо ви втомилися від важкої, калорійної їжі та літньої спеки такий супчик зможе допомогти вам на раз-два.

Ingredients for the recipe

Pickled Cucumbers
169.00

Pickled Cucumbers

per 1 kg

Ingredients

Pickled Cucumbers

5 шт.

Garlic

2 зуб.

Lemon

100 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Carmencita Curry 40g

1/2 ч. л.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

1/2 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Огірки очистити від шкірки і насіння. Залишити кілька скибочок для прикрашання.

02

Часник разом з огірками подрібнити в блендері.

03

Потім додати йогурт, лимонний сік і сіль. Поставити в холодильник мінімум на 2 години.

04

Сильно нагріти в сотейнику оливкову олію, додати каррі і перець, відразу ж зняти з вогню.

05

Розлити суп по тарілках, полити олією і одразу подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Холодний огірковий суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua