
Куряче філе в апельсиновому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 мл.
Garlic
2 зубчика
Orange
0,5 шт.
Packed Red Hot Peppers
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Lemon
0,5 шт.
Preparation steps
01
Часник дрібно порізати.
02
Куряче філе порізати брусочками.
03
З половини апельсина тонко зрізати цедру великими пластинками (за допомогою овочевого ножа).
04
З половинок апельсина і лимона вичавити сік.
05
Обсмажити часник в розігрітій соняшниковій олії протягом 5-10 секунд.
06
Додати філе, смажити приблизно 3 хвилини, весь час перемішуючи. Смажити до моменту поки всі шматочки побіліють.
07
Посолити, додати червоний гострий перець за смаком. Додати цедру апельсина.
08
Влити сік і тушкувати протягом 15 хвилин.
09
Додати йогурт, перемішати, готувати 2-3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)