
Баранина в часниковому соусі
Баранина - це дуже поширений на Сході інгредієнт багатьох страв. Східні страви дуже смачні і поживні. Кулінарія всіх східних країн просто вражає своєю фантазією. В принципі, кухні всіх східних країн дуже пряні, страви неймовірно складні, але разом з тим божественно смачні. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати страву східної кухні - баранину в часниковому соусі. У даній страві нічого складного немає. Всього п'ятдесят хвилин і у вас готова неймовірно смачна, ароматна і корисна страва. Такою стравою ви зможете порадувати в першу чергу ваших чоловіків, адже, вони так люблять м'ясні страви. Тому не втрачайте часу, а приступайте до приготування цієї страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
500 г.
Kaiseki Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Golden Kings of Ukraine Peanut Oil 100ml
5 ст. л.
Garlic
2 зуб.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
0, 5 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,5 пуч.
Akura Rice Vinegar 200ml
1 ст. л.
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Баранину тонко порізати.
02
Для соусу змішати соєвий соус, арахісове масло і морську сіль.
03
Залити соусом баранину і залишити на 30 хвилин.
04
Потім на олії підсмажити мілко нарізаний часник, і додати шматочки баранини. Додати цибулю, рисовий оцет і кунжутну олію. Смажити до готовності баранини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores