
Апельсиновий пиріг з маком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Poppy
1,5 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4,5 ст. л.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
6,5 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
8,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Homemade Butter
4 ст. л.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1,5 ч. л.
Auchan Powdered Sugar 200g
5 ст. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом.
02
Мак змішати з теплим молоком, залишити на 15 хвилин.
03
У мисці змішати цукор, яйця, борошно з розпушувачем, масло, цедру, влити молоко з маком, перемішати за допомогою міксера на невеликій швидкості. Збільшити швидкість до середньої, збивати ще 3 хвилини.
04
Тісто перекласти у форму, випікати протягом 50 хвилин. Залишити у формі на 5 хвилин, після вийняти пиріг з форми. Присипати зверху пиріг цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)