Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою - Image

Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

За складом інгредієнтів, дане блюдо сміливо можна адресувати дітям. Вони будуть просто в захваті від гарбузово-яблучного пудингу. Але й дорослі теж, звичайно, гідно його оцінять. Цей десерт не тільки приголомшливий на смак, але дуже корисний. Цей пудинг справедливо можна назвати лікувальним. Його необхідно включити в раціон харчування тим, хто страждає від гіпертонії, хвороб нирок і серця, адже в гарбузі і яблуках міститься багато корисних речовин. Готовий пудинг при бажанні подається з варенням, морозивом, згущеним молоком і прикрашається ягодами, підсмаженими горіхами або кокосовою стружкою.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

100 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

50 мл.

Packaged Semolina

50 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г.

Homemade Butter

20 г.

Chicken Egg C0 1pc

0,5 шт.

Preparation steps

01

Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.

02

Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.

03

Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.

04

Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Салат із копченою скумбрією

Салат із копченою скумбрією

6

25 min