
Суп молочний з капустою і картоплею
Різні молочні супи обов'язково включаються до дитячого меню, а також вони входять в перелік страв для спеціальних, спортивних і лікувальних дієт. Це закономірно, так як молоко є одним із легкозасвоюваних харчових продуктів, і до того ж дуже корисним і цінним. Даний рецепт супу – це популярне корисне овочеве блюдо, яке готується досить просто. Вариться суп на слабкому вогні. Щоб уникнути занадто молочного смаку, молоко розводять водою. Подавати суп можна з різноманітними бутербродами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
150 г.
Packed Potatoes
3 шт.
Carrots
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
600 мл.
Homemade Butter
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Моркву натерти на крупній тертці, перекласти в скляну каструлю, додати масло, поставити на вогонь, обсмажити 3-4 хвилини.
02
Картоплю нарізати кубиками, капусту нарізати квадратиками. Всипати картоплю і капусту в каструлю.
03
Закип'ятити окремо молоко, влити в каструлю із супом, додати сіль за смаком, готувати протягом 5-6 хвилин при закритій кришці. Перемішати, ще варити 5-6 хвилин до повної готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)