Цукіні, тушковані з м'ятою  - Image

Цукіні, тушковані з м'ятою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Цукіні – найпоширеніший різновид кабачка родом із Європи з тонкою і м'якою смугастою шкірочкою темно-зеленого кольору. Цей овоч має більш делікатний смак, ніж його мексиканський родич. У зв'язку з цим цукіні досить широко використовується в кулінарії. Їх смажать, тушкують, запікають у духовці, фарширують всілякими начинками. Молоді плоди з ніжною м'якоттю маринують і навіть додають в сирому вигляді в овочеві салати. Рекомендуємо спробувати цукіні, тушковані з м'ятою – страва для тих, хто любить експерименти і шукає нові смакові відчуття. Легка, свіжа, ароматна – те, що потрібно в спекотний літній день під стаканчик освіжаючого лимонаду. Цей оригінальний салатик гідно оцінить будь-який гурман.

Ingredients for the recipe

Zucchini
26.90 - 77.10

Zucchini

per 1 kg

Ingredients

Zucchini

800 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл.

Mint 50g

40 г.

Spice Pepper Mix

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Цукіні помити, очистити і нарізати шматочками або кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.

02

На сковороді розігріти оливкову олію. Додати цукіні і обсмажити протягом 5-7 хвилин.

03

Додати в сковороду трохи води, м'яту і спеції. Тушкувати цукіні близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min