
Сьомга, запечена в медово-гірчичному соусі
Червона риба дарує нашому організму величезну кількість корисних вітамінів. Риба влаштовує справжнє свято шлунку, кишечнику та іншим життєво-важливим органам. Вона містить в собі величезну кількість натрію, калію, кальцію, фосфору.
Тому пропонуємо вам приготувати сьомгу, запечену в медово-гірчичному соусі. Страва не тільки подарує організму заряд вітамінів і енергії, але і підніме настрій своїм приголомшливим смаком.
Соєвий соус додасть страві пікантності, а поєднання меду і гірчиці - незвичайності.
Шматок сьомги може служити, як самостійною стравою, так і відмінною добавкою до гарніру. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Steak
4 шт.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
4 ст. л.
Cheeseland Gooda Cheese with Mustard Seeds
2 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Red Pepper
за смаком
Preparation steps
01
Стейк сьомги промити і обсушити.
02
Для соусу необхідно: змішати гірчицю з соєвим соусом, медом і соняшниковою олією. Потім додати трохи червоного перцю і перемішати.
03
Скласти сьомгу в каструлю і залити отриманим соусом. Залишити маринуватися хвилин 30-40.
04
Потім сьомгу викласти в фольгу, яку попередньо змастити олією, а зверху трохи полити соусом.
05
Фольгу з сьомгою покласти на деко і поставити його в духовку, розігріту до 190°С. Випікати 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)