
Салат з кальмарів з шинкою і грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Aro Canned Beans in Brine 400g
200 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Mushrooms Champignon marinated home-made
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.
02
Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.
03
Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.
04
Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)