
Наггетси з норвежської сьомги
Відчуйте себе справжнім скандинавом - приготуйте наггетси з норвезької сьомги.
Закуска нагадає вам про холодне нескінченне море, скелі і гори, що застигли в тумані. Ви подумки полетите в чисте небо і з висока будете спостерігати за міським життям. З такими наггетсами і пиво буде смачнішим, і настрій підніметься.
Готувати таку смакоту зовсім не складно, а навіть у задоволення. Після таких закусок до вас будуть частіше заходити в гості друзі, стане робити компліменти коханий. Також це відмінний спосіб змусити дітей їсти рибу. Що ще може бути краще, ніж поєднання корисного з приємним?! Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
500 мл.
7 Flour 1kg
500 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру. Змішати сіль та перець з борошном. Збити яйця з 1 столовою ложкою води.
02
Кожен шматочок сьомги спочатку обкачати в борошні, потім вмочити в збиті яйця і, нарешті, обкачати в паніровці.
03
Смажити в киплячій олії, поки наггетси не стануть золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрались залишки олії.
04
Подавати до столу з будь-яким соусом за смаком - тар-тар, кетчуп.
05
Рекомендований гарнір - картопляне пюре.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)