
Мигдальні коржики
Мигдальні коржики - випічка з бездріжджового тіста. Тісто готується на молоці. В якості розпушувача для випічки в цьому рецепті використовується сода. Харчова сода при впливі на неї високої температури в духовці дасть посилену реакцію по виділенню вуглекислого газу. Саме вуглекислий газ додасть нашому тісту потрібну текстуру: воно вийде пишним і пористим. Якщо вдома не виявилося харчової соди, а є пакетик розпушувача, замініть соду розпушувачем: 1 чайна ложка розпушувача дорівнює по ефективності ½ чайної ложки соди. Борошно потрібно просіювати обов'язково. Це теж хімія. У процесі просіювання ми збагачуємо борошно киснем, що теж важливо для якості випічки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Almond
100 г.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Борошно перемішати з содою і просіяти.
02
Нагріти цукор з молоком і помішувати до розчинення, охолодити до кімнатної температури.
03
З борошна з содою, цукру і молока замісити тісто.
04
Готове тісто розкачати в пласт товщиною 5-6 мм., змастити яйцем, посипати рубаним мигдалем і, коли змазка трохи підсохне, вирізати формочками або ножем різні фігурки.
05
Випікати 10 хвилин при 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)