
Мафіны "Зебра"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
225 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
200 мл.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
5 ст. л
7 Flour 1kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
3 ст. л.
Preparation steps
01
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі для розм'якшення. Потім з'єднати його з цукром (3 ст. л. залишити) і ванільним цукром і розтерти.
02
Збити яйця, перемішати. Додати сметану і ще раз добре перемішати до однорідності.
03
У цю масу просіяти кефір і розпушувач і замісити досить рідке тісто.
04
Потім розділити його на дві частини, в одну з них додати какао (2 ст. л.) і добре перемішати.
05
Духовку разігріти до 180°C.
06
У форми (якщо вони не силіконові, змастити їх вершковим маслом) викласти 1-2 ст. л. темного тіста.
07
На нього викласти по 1-2 ст. л. світлого тіста.
08
Зверху знову викласти темне тісто і таким чином, чергуючи шари, наповнити формочки на 2/3 висоти.
09
Випікати мафіни в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. Потім остудити.
10
Тим часом приготувати шоколадну глазур. Для цього з'єднати в каструльці вершкове масло, молоко, цукор, що залишився і какао. Перемішати і довести до кипіння. Прокип'ятити 1 хвилину, зняти з вогню і остудити.
11
Коли мафіни достатньо охолонуть, покрити їх глазур'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)