
Легкий салат з картоплі, перців і маслин
Для кожної гарної господині справжня честь вміти готувати салати, адже вони не тільки прості у приготуванні, але і допомагають урізноманітнити повсякденний раціон. Особливу нішу серед усього розмаїття цієї страви займають овочеві салати. Головний критерій, чому їх так люблять – незаперечна користь і свіжий смак. Спробуйте легкий салат з картоплі, перців і маслин і переконайтеся в цьому самі. Яскрава композиція в салатниці радує око, а достаток смаків і ароматів, безсумнівно, підніме Вам настрій. Для більшої яскравості фарб використовуйте зелений і оранжевий болгарські перці, до маслин можете додати оливки. З пропонованих в супермаркеті сортів помідорів найкраще використовувати чері.
Ingredients
Оцет
30 мл.
Олія оливкова
20 мл.
Картопля
900 г.
Огірки
150 г.
Помідори
150 г.
Перець болгарський
150 г.
Цибуля зелена
50 г.
Маслини без кісточок
60 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати оливкову олію, оцет, сіль і перець. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. До картоплі додати заправку і перемішати.
02
Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. Помідори і огірки помити і теж нарізати не дуже великими кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Маслини нарізати половинками або кільцями (кісточки видалити). Додати всі овочі до картоплі, добре перемішати і охолодити перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores