
Яловичина з лимонним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Onion
1 шт.
Lemon
1 шт.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
4 ст. л.
Garlic
2 зуб.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
40 мл.
Eco Allspice 20g
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими смужками. Насипати в миску 3 cт. л. крохмалю і обваляти в ньому м'ясо.
02
Налити в сковороду 1 ст. л. рослинної олії і обсмажити м'ясо. Займе це 5 хвилин. Викласти готове м'ясо в миску.
03
Очистити цибулю і часник. Порізати: цибулю дрібно, а часник крупно. Обсмажити в олії, де готувалося м'ясо.
04
М'ясо покласти назад у сковорідку. Поперчити. Додати цедру лимона і соєвий соус.
05
Крохмаль 1 ст. л. розвести в 50 мл. води. Акуратно перемішати, розбиваючи грудочки і влити до м'яса. Тушкувати 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)