
Гарячий мексиканський сидр
У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l
500 мл.
Salt Egypt
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ст. л.
Ouroboros Tequila 38% 0.7l
135 мл.
Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.
02
Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.
03
При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores