
Торт із кисломолочного сиру
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
400 г.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
7 Flour 1kg
375 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Homemade Butter
150 г.
Walnut
150 г.
Milka Milk Chicolate 90g
40 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати основу для крему: розтерти яйце з цукром (200 г.) та борошном (75 г.), додати ванілін, влити молоко, перемішати вінчиком, поставити на повільний вогонь, варити до загустіння, постійно помішуючи. Повністю охолодити.
02
Потім окремо сир перетерти з цукром (200 г.), яйцем, додати ванілін, гашену соду та поступово ввести борошно. Тісто повинне бути не зовсім крутим, але щільним. Розділити його на 6-8 частин (дивлячись який діаметр сковороди). Тонко розкачати коржі, наколоти виделкою, щоб не роздувалися.
03
Пекти на сухій сковороді до тих пір, поки не зарум'яняться з обох сторін. Обрізати нерівні краї. Охолодити. Вершкове масло збити міксером, поступово додаючи охолоджену заварну масу (приготовану спочатку). Змастити коржі, пересипаючи горіхами (за бажанням). Зверху прикрасити крихтами від обрізання коржів, подрібненими горіхами та тертим шоколадом. Залишити просочуватися не менш ніж на 6 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)