
Курка з брюссельською капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Auchan Apple Cider 5.4% 1l
50 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
2 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Horeca Group Brussels Sprouts Fast-frozen
400 г.
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Курячі грудки посолити, поперчити, підсмажити на добре розігрітій оливковій олії протягом 3-4 хвилин. Запекти м'ясо в духовці, розігрітій до 200°C протягом 10 хвилин.
02
У каструлю влити 150 мл. бульйону і сидр, довести до кипіння, зменшити температуру і проварити 4 хвилини.
03
До отриманого соусу додати гірчицю, 1 ст. ложку вершкового масла і нарізану петрушку.
04
На сковорідці розігріти 1 ст. ложку вершкового масла і столову ложку оливкової олії. Обсмажити брюссельську капусту. Посолити і поперчити за смаком. Долити бульйон, що залишився, накрити кришкою і варити 5 хвилин.
05
Готову запечену курку подавати з соусом і брюссельською капустою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)