
Куряче філе з кисломолочним сиром і зеленню
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
4 шт.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Dill 70g
100 г.
Eco Turmeric 20g
0,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст. л.
Garlic
2 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bread Crumbs
за смаком
Preparation steps
01
Для начинки нарізати зелень і змішати з кисломолочним сиром. Додати молоко, куркуму, продавлений через прес часник, сіль і чорний мелений перець.
02
У кожному курячому філе зробити глибокий розріз, щоб утворити кишеньку. Філе нафарширувати начинкою.
03
Обмазати кожне філе олією. Обваляти в панірувальних сухарях.
04
Укласти філе у форму і запікати при 200°C протягом 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)