
Абрикосовий суп з рисом і горіхами
Зрозуміло, що рисовий суп зазвичай для нас буденна страва, тому хотілося б доповнити його склад чимось новеньким та оригінальним. Приготування рисового супу зазвичай швидка робота, та й готується він легко, не майте сумніву, що використання незвичайних компонентів займе у вас небагато часу. Таке неординарне поєднання, обожнюваного мільйонами рису з соковитим, ніжним абрикосом є надзвичайно дивовижним, а використання корисних горіхів додає багато сил та життєвої енергії вже після смакування першої ложечки. Поживність та дієтичність нашої страви просто б'є всі рекорди. Тут і один з головних подарунків літа – абрикос, що являється не лише протиінфекційним, жаропонижаючим, а й засобом, який допомагає швидко одужати. Крім того, цей фрукт добре засвоюється організмом та позитивно відображається на здоров'ї людини. Безперечно, споживання горіхів в нашому раціоні є невід'ємним процесом. Вони є джерелом багатьох жирів та білків, тому довання їх в такі страви, безумовно, корисно. Тож, якщо для вас важливі не тільки смакові властивості супу,а й його більш позитивні сторони, готуйте швидше і ви не пошкодуєте!
Ingredients
Абрикоси
400 г
Рис
50 г
Цукор
70 г
Вершки жирні
200 мл
Цукрова пудра
50 г
Волоські горіхи
50 г
Лимон
100 г
Preparation steps
01
Рис зварити до готовності. Охолодити.
02
Абрикоси розрізати навпіл, видалити кісточки. Полити лимонним соком, додати 50-100 мл. води і варити 5 хвилин. Всипати цукор, довести до кипіння. Зняти з вогню, змолоти блендером в пюре і охолодити.
03
З'єднати з кашею і 100 мл. вершків. Решту вершків збити з цукровою пудрою.
04
Горіхи подрібнити.
05
Налити в тарілку суп, додати вершки, посипати горіхами, прикрасити листочками м'яти і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores