
Шашлик із курки з сухофруктами і ніжним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
600 г.
Uzbek Dried Apricots
400 г.
Almond Pitted Prunes 75g
200 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
John Top Lemon Dressing 230ml
0,5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
02
У формі змішати оливкову олію, сік лимона, сіль і перець.
03
Потім потрібно нанизати куряче філе на шпажки упереміш з курагою і шматочками чорносливу.
04
Викласти шашлики в форму з маринадом і залишити на 20 хвилин. Періодично шашлики потрібно перевертати.
05
Для ніжного соусу потрібно збити кисломолочний сир в блендері і додати трохи кураги і лимонного соку. Добре подрібнити. Соус повинен вийти однорідним.
06
Шашлики смажити на сковороді-гриль 3-5 хвилин з кожного боку і подавати з сирним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)