
Салат «Вальдорф»
Салат "Вальдорф" досить популярний, а його назва багатьом здасться знайомою. Створений він був у кінці 19 століття в ресторані при нью-йоркському готелі, на честь якого і був названий. В оригіналі його рецепт був досить простий: селера, кисло-солодке яблуко і майонез з лимонним соком. Салат дуже швидко отримав популярність, а готувати його стали далеко за межами не лише Нью-Йорка, а й Америки. Звісно, рецептів цього салату стало безліч. Іноді в нього додають оливкову олію, замість майонезу, огірки, насіння кунжуту, твердий сир, курку, виноград, горіхи пекан, кедрові горіхи... У нашій же країні популярна версія рецепта, яка представлена нижче.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
100 г
Garlic
1 зуб.
Celery Stalk
3 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл
Pickled Cucumbers
3 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Lemon
50 г
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і нарізати. За допомогою блендера подрібнити частину горіхів, часник, половину огірка, додати рослинну олію і збити до однорідного стану.
02
Огірки помити, видалити кінчики і нарізати скибочками або кубиками. Селеру помити і нарізати кубиками. Яблуко помити, видалити серцевину і нарізати так само, як і огірки. Збризнути нарізані яблука лимонним соком. Листя салату помити і нарвати руками.
03
У мисці змішати овочі, фрукти і листя салату. Додати до салату заправку і обережно перемішати. Викласти в порційні тарілки і прикрасити горіхами, що залишилися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores