
Pies with pumpkin
Скажіть будь-ласка кого не радує смак цього дивовижного овоча, який ніби сонечко, наповнює позитивом та радує своїм забарвленням. Використання його, як начинки для пиріжків дивує своїм загадковим злегка солодким смаком. А поєднання його з дивовижно пахучим сиром чеддером, взагалі наповнить ваш організм новими смаковими враженнями та енергією на цілий день. Завершення цього кулінарного шедевру за допомогою ароматної зелені взагалі не зможе залишити вас незадоволеними результатом. Крім того, ми повинні і нагадати про те, що гарбуз містить масу поживних речовин та вітамінів, тому він має бути в "аптечці" кожної господині, коли наступає сезон достигання цих великих овочів. Звичайно ж, пиріжки з таким начинням радують своїм сонячним забарвленням та ніжним, злегка солодким смаком. Можемо впевнити вас, що ця страва не залишить вас байдужими і ви залюбки готуватимете страви з цього дивовижного овоча.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ч. л.
Mlekovita Cheddar Grated Cheese 300g
100г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2шт
Semki Salted Fried Pumpkin Seeds 80g
4 ст. л.
Hokkaido Pumpkin
500г
Preparation steps
01
Гарбуз очистити від шкірки і серцевини. М'якоть вимити, обсушити і нарізати дуже маленькими кубиками. Цибулю очистити і подрібнити.
02
У сотейнику розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Покласти гарбуз, готувати 10 хв. Додати томатну пасту, 150 мл води, сіль і перець. Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати без кришки 10 хв. Дати охолонути, потім додати тертий сир.
03
На присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в тонкий пласт. Листкове тісто розкочують тільки в одному напрямку.
04
Нарізати тісто ромбами довжиною 15 см і шириною 10 см.
05
Змастити їх по всій поверхні злегка збитим яйцем.
06
Покласти на кожен ромб по 1 ст. л. начинки, скласти удвічі так, щоб вийшов трикутник. З силою притиснути руками краю. Викласти пиріжки на змащене маслом деко, змастити їх яйцем і посипати гарбузовим насінням. Поставити в холодильник на 30 хв. Потім переставити в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores