
Курячий суп з волоськими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
500 г.
Homemade Butter
1 ст. л.
Parsley 70g
5 гілочок
Walnut
200 г.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
40 мл.
Auchan Green Onions Bundle 75g
4 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курку промити, цибулю очистити. Одну цибулину розрізати на чотири частини, не дорізаючи до кінця. Другу відкласти.
02
З курки з розрізаною цибулею зварити бульйон. Приправити сіллю.
03
Волоські горіхи очистити і подрібнити.
04
Другу цибулину очистити, дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі до м'якості.
05
У бульйон покласти товчені горіхи, цибулю, спеції, оцет, січену зелень петрушки. Все закип'ятити. Посипати зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)