
Крем-соус із хрону і зеленої цибулі
Значення крем-соусів у харчуванні надзвичайно велике, тому що до їх складу входять різні ароматичні та екстрактивні речовини, що збуджують апетит, посилюють виділення травних соків. Підбір соусів до страв залежить від застосування різних прянощів і приправ, які використовуються при їх приготуванні. Важливо знати, що вони надають стравам соковитість, покращують зовнішній вигляд страви, збуджують апетит за рахунок аромату і гострого смаку і доповнюють склад страв, підвищуючи їх харчову цінність і калорійність. Крем-соус із хрону і зеленої цибулі найбільш підходить до негострих страв (відварна яловичина, свинина).
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
400 мл.
Novus White Horseradish 200g
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
70 мл.
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 ст. л.
Spice White Pepper Ground
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
У миску викласти сметану, влити молоко, ретельно перемішати.
02
Додати також в миску до молока і сметани подрібнений в блендері хрін і зелену цибулю. Приправити білим перцем.
03
Подрібнити в блендері до однорідної маси. Накрити зверху миску харчовою плівкою, поставити в холодильник до подачі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)