Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість" - Image

Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість"

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Виснажений організм після зимового періоду, так і просить влітку насититись вдосталь вітамінами. А що ж може містити їх більше, ніж свіженькі ягідки. Поєднання просто вибухових за своїми корисними властивостями фруктів, не дасть вам можливості відмовитись від приготування цього яскравого десерту. Зрозуміло, що малина взагалі є універсальним засобом від усіх недуг та хвороб, але ж не можна забувати і про суперягоду смородину, яка визначена британськими вченими, як одна з найпоживніших у світі. Ваші близькі та домочадці залюбки смакуватимуть цей витончений витвір мистецтва, не тільки за його духмяну, ніжну та соковиту начинку, а й за хрустку поживну основу вкриту неперевершеним шаром солодкого, наче мед, крему. Такий десерт зможе запросто підняти ваш кулінарний авторитет та покращити здоровя Вашої родини.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

220 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Homemade Butter

160 г

Aro Powdered Sugar 250g

4 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

150 мл

Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g

300 мл

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Auchan Vanilla Sugar 8g

10 г

Dobryk Gelatin 15g

10 г

Chevrotin Chardonnay Dry White Wine 0.75l

200 мл

Raspberry

100 г

Vici Frozen Black Currant 300g

100 г

Preparation steps

01

Борошно просіяти, додати цукор і масло і розтерти в крихту. Влити 3 ст. л. води і готувати тісто, потім поставити його на одну годину в холодильник.

02

Для приготування крему слід з'єднати в каструлі вершки, половину цукрової пудри, яєчні жовтки, ванільний цукор і борошно. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки крем не загусне. Потім зняти з вогню і час від часу помішувати.

03

Розігріти духовку до 200⁰С.

04

Розкатати тісто, укласти його у форму і наколоти виделкою. Далі поставити в холодильник на 15 хвилин.

05

Поставити в духовку і випікати 20-30 хвилин, дверцята при цьому відкривати не можна, інакше тісто впаде. Готовий корж охолодити.

06

Желатин замочити в половині склянки холодної води, додати цукрову пудру і вино. Потім прогріти, але не кип'ятити суміш до утворення однорідної маси. Тепер варто масу охолодити.

07

З форми дістати корж і нанести зверху остиглий крем, красиво викласти ягоди. Залити пиріг приготованим винним желе. Тепер пиріг слід поставити в холодильник на декілька годин.

08

Як тільки корж просочиться, а желе застигне – пиріг готовий!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

4

1 h 5 min