Датський різдвяний глогг з мигдалем, родзинками і горілкою - Image

Датський різдвяний глогг з мигдалем, родзинками і горілкою

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Глогг - це гарячий напій з червоного вина з додаванням пряностей. Ви запитаєте чим він відрізняється від глінтвейну ? І ми вам відповімо , що нічим . Просто глогг - це той же самий глінтвейн , тільки поширений на території Швеції , Естонії , Данії , Фінляндії. Хоча одна відмінність , звичайно, мається : над гарячим вином розташовували цукровий шматок і поливали його горілкою. Таким чином під впливом тепла цукор прожарюють і стікав у вино. Тому шведське слово « glödga » означає " розжарювати " . Але сьогодні ми будемо готувати глогг простіше , змішуючи всі інгредієнти разом. Данська різдвяний глогг з мигдалем , родзинками і горілкою відмінно зігріє вас темними зимовими вечорами і підніме вам настрій.

Ingredients

Вино червоне сухе

750 мл.

Горілка

75 мл.

Цукор

75 г.

Кориця

5 г.

Імбир мелений

3 г.

Гвоздика

5 г.

Родзинки

100 г.

Мигдаль

100 г.

Preparation steps

01

Вино нагріти, додати спеції, горілку, цукор, мигдаль, родзинки.

02

Нагрівати на середньому вогні, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 40 хвилин.

03

По закінченню часу знову нагріти, але не кип'ятити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Датський різдвяний глогг з мигдалем, родзинками і горілкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua