Холодний буряковий суп (свекольник) - Image

Холодний буряковий суп (свекольник)

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незважаючи на те, що для українців використання буряка під час приготування супів є дещо дивним та незвичайним, не варто нехтувати такою можливістю, щодо їх споживання. Напевно ви скажете, що цей овоч краще смакує у складі звичайного борщу, але це не так, оскільки холодний супчик з його використанням є не лише надзвичайно смачним, а невимовно легким. Ним можна смакувати як вранці, так і під час обіду, коли рівень спеки досягає свого піку і так хочеться чогось прохолодного. Крім того, буряк повинен завжди бути присутнім в нашому раціоні, адже він містить цілий букет цілющих мінералів та масу вітамінів. Він включає велику кількість каротину, заліза та сахарози. Тому, якщо ви піклуєтесь про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких, смакуйте холодний буряковий супчик із задоволенням.

Ingredients

Буряк

2 шт

Яйце

4 шт

Огірок

2 шт

Кефір

1 л

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Запечений або відварений буряк натерти на тертці.

02

2 відварених яйця і огірки нарізати кубиками, подрібнити зелень.

03

Додати сіль, перець і залити кефіром.

04

Прикрасити половинкою яйця і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Холодний буряковий суп (свекольник) – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua