
Курча по-мексиканськи
Ви приготували простий буденний гарнір, але хочете здивувати закускою до нього? Немає нічого простішого, ніж зробити це, приготувавши курча по-мексиканськи. Краще всього використовувати м'ясо саме курчати, адже воно дуже м'яке і ніжне, тому й швидше готується. На перший погляд дуже проста домашня страва, та проте вона дуже соковита і швидка. До речі кажучи, подавати її можна і як самостійну, додавши кукурудзи по-більше, заливши соусом. Перець чилі і часник просочуються в м'ясо, роблячи його дуже запашним і гоструватим, а коріандр залишить свій запах навіть після того, як ви вже з'їсте страву. Так що поспішіть приготувати її.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thigh in Marinade
600 г.
Spela Frozen Corn 350g
125 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
3 часточки
Eco Ground Coriander
1 ч. л.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
1/2 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Обсмажити курку на середньому вогні з усіх боків до золотої скоринки 20 хвилин на соняшниковій олії.
02
Дрібно нарізати цибулю і часник. Додати сіль, чилі і коріандр. Покласти в сковороду дрібно нарізані і очищені від шкірки томати.
03
Тушкувати 20 хвилин курку з овочами. Додати кукурудзу, сіль, тушкувати 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores