
Салат з моркви з хроном
Такий овоч, як хрін багато хто з нас вживають вкрай рідко або просто не вживають. А багато хто просто не знають до чого його додавати і в якому вигляді їсти. Тому даний рецепт салату - це прекрасний варіант для того, щоб почати вживати в свій раціон настільки корисний овоч. Користь хрону в дуже багатому (вітамінами і мінералами) складі. Хрін містить велику кількість вітаміну С (тут він випереджає навіть лимон) і є хорошим, дієвим і природним засобом від інфекційних захворювань. Також він містить необхідні нашому організму мінерали (калій, кальцій, натрій, фосфор, залізо). Тому особливо взимку, коли вітамінів не так вже й багато, зверніть увагу на цей овоч.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
200 г.
Carrots
300 г.
Packed Onion from 3kg
70 г.
Novus White Horseradish 200g
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву, хрін і яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обшпарити її окропом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores