
Булочки з корицею і сирною глазур'ю
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
4 ст.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Salt Egypt
1 ч.л.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст.
Auchan Powdered Sugar 200g
1,5 ст.
Spice Cinnamon Ground
4 ст. л.
Philadelphia Cheese 500g
80 г.
Preparation steps
01
Змішати в мисці тепле молоко і дріжджі, до однорідної маси. Яйця кімнатної температури збити в окремій ємності. Додати до яєць 80 г. вершкового масла кімнатної температури, всипати цукор, влити суміш молока і дріжджів, перемішати до однорідності.
02
В окремій ємності змішати борошно з сіллю, після всипати в загальну миску до решти інгредієнтів. Змішати окремо трохи борошна з водою, щоб вийшла 1 ст. л. клейковини, додати в тісто. Додати ще трохи борошна, замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук. Накрити рушником миску з тістом, залишити на 1 годину в теплому місці.
03
Розкачати тісто на столі, присипаному борошном, в лист розміром 40×50 см. Розмазати по листу 70 г. м'якого вершкового масла.
04
Змішати в мисці мелену корицю і цукор. Висипати зверху на лист тіста. Тісто скрутити в рулет, як можна щільніше. Розділити отриманий рулет на булочки за допомогою нитки.
05
Деко для випікання застелити харчовим папером, змащеним шматочком масла. Викласти на папір булочки. Випікати 20 хвилин в розігрітій до 160°С духовці.
06
Для приготування сирної глазурі змішати в мисці цукрову пудру, 50 г. вершкового масла розм'якшеного і сир. Готові булочки змастити глазур'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)