
В'ялена риба
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
500 г.
Salt Egypt
90 г.
Preparation steps
01
Спочатку взяти філе риби. Можна також взяти цілу тушку та не розбираючи на філе порізати на шматочки, приблизно 2,5 см товщиною. Теж саме потрібно зробити з філе. Потім викласти рибу у глибокий посуд та засипати сіллю. Приблизно 5-6 столових ложок з гіркою. Далі поставити рибу в холодильник на три доби.
02
Необовязково в процесі соління шматочки перемішувати. Риба вся опиниться в розсоллі і це не залежить від кількості. Після трьох діб рибу промити та залити холодною водою. Через годину воду поміняти, а потім ще раз. В цілому промивати рибу потрібно три рази протягом трьох годин. Відразу потрібно підкреслити, що якщо риби більше двох кілограм, то залишити її потрібно на 4 доби в холодильнику. Та, відповідно, промити її потім 4 рази протягом 4 годин.
03
Підвісити рибу над мийкою. Риба жирна, буде трохи капати жир. Наступного дня можна їсти. А якщо рибу потрібно зробити сухішою, то чекати ще один день, взагалі це справа смаку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)