
Вертута по-молдавськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Akvulya Still Water 2l
7 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
400 г.
Onion
2 шт.
Kiliya Balkan Brynza 45%
400 г.
Homemade Butter
200 г.
Poppy
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Litniy Med Honey 750g
1 ч. л.
Walnut
100 г.
Raisins
50 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Preparation steps
01
Для начинки фарш обсмажити з дрібно порізаною цибулею 20 хвилин. Остудити. Посолити і поперчити за смаком.
02
Бринзу натерти на тертці. Змішати з фаршем.
03
Мак залити окропом, дати постояти 15 хвилин. Змішати з цукром і медом. Горіхи підсмажити. Родзинки промити. Пропустити все разом через м'ясорубку.
04
Яблука потерти на крупній тертці і перемішати з цукрово-маковою сумішшю. Дати постояти 15 хвилин. Зайву рідину злити. Всі інгредієнти змішати.
05
Для тіста змішати 1 яйце, борошно, воду і розтоплене вершкове масло 150 г. Замісити.
06
Розкачати з тіста тонкий пласт. Зверху нанести рівний шар начинки. Загорнути у вигляді рулету.
07
Рулет згорнути спіраллю, покласти на деко, змастити соняшниковою олією.
08
Змастити верх вертути збитим яйцем і випікати в духовці 40 хвилин. Після випічки змастити пиріг вершковим маслом, що залишилось.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)