Томатний магрибський суп  - Image

Томатний магрибський суп

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дивно буде, якщо сказати, що ця страва популярна тільки в країнах Близького Сходу. Не так давно вона запала в душу і жителям нашої країни, і не лише (прихильників цієї кухні дуже багато). Одна згадка про арабську кухню налаштовує нашу уяву на щось особливе і яскраве. Так-то воно і є: прянощі та спеції - традиційно одна із складових страв східних країн, які і надають їх кулінарним шедеврам особливої пікантності. Один з них ми з вами й приготуємо - це томатний суп. З нашими традиційними супами він не схожий, ви в цьому безсумнівно переконаєтеся, коли спробуєте. Він містить багато спецій і прянощів, що не характерно для наших страв. Взагалі, треба просто спробувати!

Ingredients

Помідори

1 кг.

Бульйон курячий

1 л.

Цибуля

1 шт.

Мед

1 ст. л.

Лимон

1 шт.

Імбир

15 г.

Кмин

за смаком

Кориця

за смаком

Петрушка

пучок

Коріандр

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю обчистити від лушпиння і нарізати; натерти очищений імбир. Налити в сотейник маслинову олію додати цибулю, імбир, корицю (мелену), насіння кмину і все обсмажити.

02

Помідори нарізати і приєднати до цибулі. Влити сюди ж курячий бульйон, заправити все медом, петрушкою, кинзою (рубаною). Посолити, поперчити і довести до кипіння, далі тушкувати на слабкому вогні пару хвилин, при цьому помішуючи.

03

Суп, що одержали, охолодити. Додати в нього лимонний сік, а потім помішати. Перед подачею, в тарілку з супом можна додати скибочку лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Томатний магрибський суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua