
Суп по-андалузськи
У наш час господині активно почали запозичувати нові цікаві рецепти. Один із таких - суп по-андалузьки. Найчастіше, люди використовують для готування їжі м'ясо та овочі. З цих інгредієнтів часто готують холодні і теплі супи. Гаспачо - так називають традиційний суп іспанців, від якого і пішли різновиди супів. Починаючи з дванадцятого століття видів його примножилось. Спочатку додавали шматочки хліба, потім в 19 столітті з'явився у складі супу помідор і перець. У андалузькому супі є все, що допомагає налагоджено працювати нашому організму. З таким-то набором овочів! Вони не тільки насичують корисними речовинами організм, а й дарують фантастичний смак.
Ingredients
Філе куряче
700 г.
Цибуля
2 шт.
Селера
200 г.
Морква
1 шт.
Болгарський перець
2 шт.
Цукіні
1 шт.
Помідори черрі
10 шт.
Зелений горошок
200 г.
Яєчна локшина
150 г.
Сіль, перець (мелений)
за смаком
Курячий бульйон
1,5 л.
Preparation steps
01
Перед початком готування, слід приготувати куряче філе. Змастити олією. Запікати в духовці 30 хвилин при 180°C. Тим часом перейти до овочів.
02
Цибулю, селеру очистити і нарізати, як і усі інші овочі - крупно. Обсмажити на рослинній олії.
03
У каструлю покласти запечене м'ясо. Всипати цибулю, селеру і нарізану моркву. Залити бульйоном (гарячим). Варити 15 хвилин.
04
Болгарський перець, цукіні нарізати. Висипати в каструлю. Поперчити, посолити. Додати локшину і варити до готовності (близько 10 хвилин).
05
Додати в суп горошок і 10 помідорів черрі. Прибрати суп із вогню. Дати настоятися 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores